KÉRING ÉS TÁRSAI Gépjármű Javító és Szolgáltató Kft

A Kéring És Társai Kft 1998 évében alakult a DÉDÁSZ gépjármű javító kirendeltségéből.

Cégünk önálló működése mellett is előtérbe helyezte az EON és partnerei járműparkjainak javítását, karbantartását. A folyamatos fejlesztések és szakember képzések előtérbe helyezésének köszönhetően mára már több flottaüzemeltető és flottafenntartó cégekkel állunk szerződéses kapcsolatban.
A Kéring és Társai Kft. 2009. novemberében új tulajdonost és vezetést kapott, mely lendületes a mai elvárásoknak megfelelő gazdasági és szakmai háttérrel tudja biztosítani a Kft. működését.
Szervizeink tevékenysége teljes körű, kiterjed a garancia időn belüli és garanciális időn túli a gyári előírásoknak megfelelő kötelező, időközben felmerülő javításokra, cserékre, karbantartásokra.
 

Szervizünk fejlődése

  • 2009. novemberében a Kéring és Társai Kft. új tulajdonost és vezetést kapott, mely lendületes a mai elvárásoknak megfelelő gazdasági és szakmai háttérrel tudja biztosítani a Kft. működését.
    Szervizeink tevékenysége teljes körű, kiterjed a garancia időn belüli és garanciális időn túli a gyári előírásoknak megfelelő kötelező, időközben felmerülő javításokra, cserékre, karbantartásokra.
  • 2010. Társaságunk megszerezte az ISO 9001:2009 minősítést.
  • 2010. évben önálló műszaki vizsgabázissal és Székesfehérvár, Mandula utca 1. szám alatt levő telephelyünk megnyitásával bővült a Kft.
  • 2013. január 01-én a Kéring És Társai Kft csatlakozott a Bosch Car Service Hálózatához, ezzel párhuzamosan szervizeink szerszám, diagnosztikai, elektronikai és informatikai hátterét is a mai elvárások színvonalára emeltük.
  • 2016. év végén a székesfehérvári autószerelő műhelyünk kibővült és új helyre költözött. Székesfehérváron, a Jancsár köz 2. szám alatt várja a régi és új Ügyfeleit. Új Bosch műhelyünk a személyautók szervizelésén túl tehergépjármű szervizzel bővült.
Kollegáink folyamatos képzésével a hagyományos és legújabb technológiai fejlesztésű gépjárművek szakszerű motordiagnosztika, komfortelektronika és komfort rendszerek hibafeltárására és javítására napra készek. Ezen felül cégünk vállalja a helyszíni javítást kiszállást, hozom-viszem szolgáltatást és az autómentést.
 

Autószervizünk egyéb szolgáltatásai:

  • Autómentés
Szükség szerinti kiszállás, autómentés
  • Flotta partnereink

Bosch Car Szervízhálózat partnerei részére

E-ON, Wallis Autókezelő Kft., Leaseplan Hungária Zrt., Business Lease Hungaria Kft. 
 
  • Híreink

3D futómű beállítás a legkorszerűbb futómű beállító géppel

Aktuális akcióink a Bosch Car szervizek általános ajánlatai és felhívásai alapján. 
 

Székesfehérvári Bosch Car személy és tehergépjármű szerviz elérhetőségei:

Cím: 8000 Székesfehérvár, Jancsár köz 2.
Telefon: 06 20 227-1906, 06 20 941-7172